whaat.blogg.se

2015-03-03
19:28:58

FUCK ASSÅE

Jaa, det är väl ingen som läser den här bloggen? Och uppdaterat på den har jag inte på en evighet.
 
Det här är bara min reservblogg ju. Är så arg, min vanliga funkar inte. Förnyade mitt PRO för 499kr för en vecka sedan, då tängdes den bara  ned? Eller något, .. Jag kan logga in och skriva inlägg osv men då jag ska gå in på själva bloggen så går det inte, står att sidan inte kan visas. ??
Har mailat blogg.se,s kundtjänst och fick svaret att de hade i sin tur kontaktat de ansvariga för domännamnen och skulle höra av sig till mig sedan då de fått svar från dom. Hela helgen har gått, + ytterligare dagar men inga svar kommer... Så har skickat iväg ännu ett mail, mer aggresivt denna gång och undrar om dom försöker lura mig på pengar? För direkt jag betalade så "poff" gick min blogg upp i rök typ...
 
Därför är jag fett sur nu. Aja,.
Iaf, har inte skrivit här på länge så jag får väl uppdatera mig lite.. Vet inte om jag ska vara anonym eller inte här? Kanske borde det, då kan jag vara mer öppen i det jag skriver, haha.
 
Lite kort, vem är jag:
 
Tjej, 23 år, men ser ut som typ 16-17. Bor lite högre upp i vårat avlånga land, närmare bestämt Norrland. Hoppade av skolan i 9:an och har inte gått gymnasium. Mitt största intresse är att resa, tätt följt av å supa. Är rökare och helg-alkoholist, typ? haha, nämen älskar att festa!
Lider av panikångest, ångest, och socialfobi. Arbetslös/arbetssökande och lever på A-kassa.
Min stil är väl en blandning av gangstah, fjåårtiz och tonåring på väg över gränsen till vuxen.
(Jag är vuxen jagvet, men beter mig fan inte som det asså)
Bor hemma hos föräldrarna fortfarande med mitt egna lilla tonårs-rum. Har två yngre syskon, båda dom bor oxå hemma, trots att även de är vuxna?
Iphone<3 Älskar svart,vitt och rosa <3
Är en otrogen BITCH. Uppkäftig. Målmedveten. Stark. Gråter never. Vissa kallar mig känslokall, vad nu dom menar med det? Kanske inte bryr mig så mycket om andra..
 
Mål med livet:

Mitt långsiktiga mål är ju att flytta utomlands till min kille då, eller aa, köpa ett hus där. I Turkiet.
Skaffa snygg bil, äga en restaurang som vi ska vara chefer på, skaffa barn...
Ja nått i den stilen.. Dock kommer jag aldrig helt växa upp tror jag, jag ska vara en cool morsa ;)
 
Kortsiktiga mål är.. Spara ihop pengar fort så jag kan åka ner, festa jävel och leva livet, få hit han, jobba jävel, skaffa en liten lägenhet, tjäna ihop en förmögenhet..
 
Jaa, vad har hänt det senaste året?

Det senaste året har det hänt en hel del. ALLT HAR HÄNT, allt jag har väntat på!
 
På våren tog jag tag i körkortet och började övningsköra och plugga teori. Hoppade av skolan som jag gick på (hotell & turism, på komvux) för det sög. Var ute å festade istället. Hade ett fett bankkonto som jag hade lyckats spara ihop sedan jag jobbade, och då snackar vi inte bara 20.000 eller så, mycket mer!
Var otrogen mot min kille, med hans brorsa, då han råkade se på ! ooops, ja, det resulterade ju i att vi gjorde slut. Började chatta med ett EX som bor i Turkiet, åkte ner till honom under sommaren, Vi gifte oss i augusti, jag har rest fram och tillbaka hela sommarn och hösten. Skrivit in mig som arbetssökande igen, Tog körkortet på personbil just efter jul och nu går jag hos en jobbcoach då och då, annars äre mest hemma och samla pengar.
Ja, och massa tjaffs med migrationsverket och svenska ambassaden osv, ansökningar hit och dit, allt för att han ska få komma hit ;) (ooh, det rimmade^^) Snart snart snart åker jag ner till honom, har inte träffats på 4 månader, och det är typ 2 månader till kvar :(
 
Ja, nu kanske ni får en liten inblick i vad jag är för en person. Like it or not.
 
Är fett sugen på fest nu, men har bestämt att inte supa på typ en månad. Jag får seriöst abstinens av bara tanken på det :0 men alla cash som rullar in vill jag ju lägga på resan.. eller resorna för i sommar.. raah. Har utgifter endast till cigg och nån tidning då och då. Ja, och alkoholen har jag nu strypigt, för det blev flera hundra i veckan på det. Det är det iofs för ciggen oxå, men ciggen är ännu svårare att klara sig utan. Men försöker röka mindre så det räcker längre ;)
Annars får jag väl börja plocka fimp igen ?
Dock har jag märkt att jag lägger in ca 50 kr på mobilen varannan dag. Det är mellan 150 - 200 kr per vecka, alltså kanske 800 i månaden, förut var det bara 200/mån. Men det är för att jag ringer och snackar med min kille varje dag som bor i utlandet, (skit dyrt att ringa dit) men tror inte vårat distansförhållande skulle fungera annars.
 
Oj vad tiden gick fort, han slutar faktiskt strax och då skulle vi snacka igen typ. hehe, aja, dax att ladda mobilen igen då.......